Vastgoed onderhoud draait om slim plannen

Bij het onderhouden van een pand komt veel werk kijken. U heeft namelijk te maken met diverse soorten installaties. Dankzij onze ervaring in het onderhoud weten wij tegen welke problemen u aan kunt lopen. Daarom hebben wij een speciaal serviceteam voor Service & Onderhoud. Zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Als vastgoedeigenaar heeft u onder andere te maken met de gebruikers van uw panden. U wilt deze zo minmogelijk lastigvallen bij het onderhouden van het pand. Daarom hebben wij ons Service & Onderhoud zo efficiënt mogelijk ingericht. Dit is niet alleen fijn voor de gebruikers, maar ook voor u!

Vastgoed onderhoud

We plannen het onderhoud van de verschillende elektrotechnische installaties in één keer. Als onze monteur toch al door uw pand loopt voor de algemene verlichting, kan hij de noodverlichting ook gelijk meenemen!

Bij Van den Dool onderhouden we verschillende elektrotechnische installaties, waaronder:

  • Brandmeldinstallaties
  • Noodverlichtingsinstallaties
  • Algemene verlichtingsinstallaties
  • Elektrische installaties
  • Toegangscontrolesystemen
  • Inbraak signaleringsinstallaties

Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij een Online installatie dossier ontworpen. Daarin houden wij voor u bij wat voor onderhoud er is verricht en wordt er een logboek bijgehouden.

Benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Wij helpen u graag verder met elektrotechnische vraagstukken!

Installaties voor vastgoed