Lichtadvies

Lichtadvies op maat gemaakt

Licht bepaald een groot deel van de sfeer binnen een ruimte. Lampen die te fel schijnen of op de verkeerde plek hangen, daar wordt niemand vrolijk van. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u daardoor het beste lichtadvies geven. Samen met u stellen zij een lichtplan samen. In de domoticaruimte die wij hebben aangelegd, kunt u al verschillende soorten lampen bekijken en ervaart u wat licht kan betekenen voor een ruimte.

Design armaturen

Bij Van den Dool weten we de eigenschappen van diverse soorten armaturen. We blijven continu opzoek naar de beste kwaliteit armaturen en lichtbronnen, zodat wij u de beste oplossingen kunnen bieden. Elke ruimte verdient namelijk zijn eigen aandacht. In een woonkamer is wandverlichting erg gepast, dit is rustiger voor de ogen en brengt meer sfeer. In een werkkamer is het belangrijk dat het licht de juiste helderheid heeft en niet te veel afleidt van het werk.

Dit zijn waarschijnlijk dingen waar u zelf nog niet over nagedacht had, voor ons is dit dagelijks werk. Daarom is het aan te raden om vooraf altijd lichtadvies aan te vragen. Op zo’n moment leert u weer nieuwe dingen bij en heeft u een huis waar u zich thuis voelt.

Een assortiment gevuld met kwaliteit

In het assortiment van Van den Dool vindt u een Italiaans merk, Flos. In Nederland wordt het bij een minimaal aantal installateurs aangeboden. Hierdoor blijft het merk exclusief en weet Flos zeker dat het juiste lichtadvies wordt gegeven aan de klant. Wij zorgen ervoor dat ons personeel up-to-date blijft van de laatste trends en technieken. Op deze manier kunnen zij u van een passend lichtadvies voorzien.