Duurzame installatie


De voordelen van een duurzame installatie

Het woord “duurzame installatie” zegt u waarschijnlijk nog niet zoveel. Bij een duurzame installatie gaat het vaak om installaties die voor u denken. Een simpel voorbeeld, de verlichting die uitgaat wanneer er niemand aanwezig is in een ruimte. Dit soort slimme toepassingen leveren veel voordelen op.

Duurzame installaties zijn slimme installaties

Er zijn verschillende soorten slimme installaties te bedenken die het bedrijfsleven net iets eenvoudiger maken. Daarnaast scheelt het vaak in de kosten doordat er niet onnodig energie wordt verbruikt. Een slimme installatie geeft een professionele uitstraling aan uw pand.

Een aantal voorbeelden van slimme toepassingen:

  • Bij het activeren van het alarm alle verlichting uitschakelen
  • Vanaf een afstand uw bedrijfspand in de gaten houden dankzij het camerasysteem
  • Bepaalde stopcontacten spanningsloos maken na werktijd

Een slimme installatie hoeft niet altijd over bijzondere technieken te gaan. Soms zit het verschil in de afwerking. Het verbergen van kabels in de plafondinstallatie en het gebruik van elektra zuilen. Het gaat namelijk niet alleen over de technologie in de installatie.

Wij helpen u graag verder met het uitdenken, aanleggen en onderhouden van uw slimme installatie. U kunt zich laten adviseren door één van onze specialisten. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.